Familjefotografering

Med dina nära och kära


En familjefotografering blir en stund där hela familjen samlas för att fånga den där unika gemenskapen! Vare sig barnen är små, tonåringar eller vuxna så är det fantastiskt att få det där fina minnet tillsammans. Familjefotot blir sedan en kär ägodel som kan bevaras i generationer.

Syskon
1 700 kr

Denna fotografering går ut på att låta syskonen interagera med varandra och på så vis fånga det speciella bandet dem emellan. Tävla, busa, kramas eller leka viskleken – vare sig det handlar om likheter eller olikheter så kommer dessa lysa igenom i samspelet.

Familj
1 700/
2 200 kr

Föreviga dina nära och kära! Här finns ingen given ålder eller konstellation – ta med dina vuxna barn, kusinen, mor- och/eller farföräldrar eller någon som är del av din utvalda familj. Fotograferingen blir ett tillfälle där alla samlas och har en fin stund tillsammans. 

Storfamiljer

Familjer med fler än 6 personer räknas som storfamilj. Det innebär att jag kommer behöva en extra halvtimme att fotografera. En storfamiljsfotografering kostar 2 200kr.

Tips

inför fotograferingen

Tänk igenom rutinerna innan ni bokar in er fotografering. Ta en dag där barnet inte haft många andra aktiviteter. Gäller det småbarn – undvik sov och mattider. Ta gärna med favoritleksaken, snuttefilten eller gosedjuret, det är fint att ha med på fotografierna och så kommer man minnas det länge! Om barnen är äldre och har en hobby eller sysselsättning så kan även det vara med på bild. Ta med bollen om de spelar fotboll, pennorna om de gillar att pyssla eller instrumentet om de spelar något! Det kan även vara bra att tänka på klädvalet för att bilderna ska kunna hänga med länge – klassiska/enkla kläder funkar ofta bäst.

Bildvisning

– en känsloladdad stund

Efter fotograferingen bjuder vi in till vår populära bildvisning! Detta blir en unik och väldigt uppskattad träff, där föräldrarna för första gången får se bilderna från barnens fotografering. Under två timmar har ni tillgång till personlig konsultation och inspiration av vår bildinspiratör Sladjan. Efter att ni i lugn och ro gått igenom bilderna får ni även möjlighet till hjälp med både komposition och färgsättning, för att skräddarsy era tavlor till att passa just ert hem.

Frågor & Svar

Jag har bokat en familjefotografering, kan vi även ta enskilda bilder?
Absolut! Vi kommer fotografera olika konstellationer och enskilda bilder.
Vad ingår i fotograferingen?
  • Fotografering
  • Förberedelser av studion
  • Planering inför fotograferingen såsom hjälp med klädval
  • Lån av rekvisita
  • Bearbetning av bilderna (20-30 st) till ett bildspel som visas på bildvisningen
  • En personlig bildvisning
  • Ett album med 8 bilder som fotografen har valt

Vid beställning av våra egentillverkade tavlor tillkommer en kostnad utöver kostnaden för fotograferingen. 

Hur beställer jag tavlor från er?
Efter fotograferingen bjuder vi in till bildvisning där ni kommer se bilderna, få hjälp med komposition, färgsättning och där även kunna beställa tavlor. Det går även bra att maila en beställning i efterhand.

Nygatan 24
352 31 Växjö

FÖLJ OSS 

 

© 2022. MLI Foto. Alla rättigheter förbehållna.
Design och layout av Sund Studio